WAT DOET DUO SM? SANDER en MARC BEKIJK DUO SM BOEK DUO SM
Sander

De pianist van Duo SM. Zingt ook zijn partijtje mee als tweede stem. Sander is vanaf zijn kindertijd met muziek bezig. Hij stond als veertienjarige al als bassist op het podium in punkbandjes, speelt drums, gitaar, keyboard en waarschijnlijk alles wat je hem in zijn handen douwt. Daarnaast is hij actief als schrijver en arrangeur van muziek voor onder andere cabaretduo Ernesto en Marcelino, als docent op het ROC in Arnhem en geeft hij drumles op de muziekschool in Doetinchem. Ook spreekt hij voice-overs en reclames in.
Sander heeft de opleiding tot popdocent aan het conservatorium in Rotterdam gevolgd -en met een diploma afgesloten! Zijn lange staat van dienst bestaat onder nog veel meer uit: drummer bij Herb Mews & The Mules en Huub Hangop en de Superhuubs; drummer bij Hark the Voice; drummer en zanger bij The Cheap Talkies; toetsenist, gitarist en zanger bij Sgt Pepper. Het feit dat Sander les heeft genoten van Bertus Borgers mag zeker niet onvermeld blijven.
Iedereen die eens goed naar Sanders hoofd heeft gekeken weet waar het woord muzikaal vandaan komt! Scroll anders een naar beneden....
Marc

De zanger van Duo SM. Is twee weken na zijn geboorte begonnen met zingen en nog steeds niet gestopt. Mocht op de lagere school altijd achterin zitten want dan hoorde de meester zijn geneurie niet zo.
Marc trad voor het eerst in de openbaarheid als zanger TradeMarc in Het Proathuus in zijn geboortedorp Wijhe. Hij woont inmiddels in Arnhem en heeft daar gezongen in: Amalia van Someren Band, Joe Kofferband, Less Fortunatos, Daily News & The Commercials, SRV mannen, De Proefies, VIP, The Cheap Talkies, Combo Nanza, Trash Hombres en 5 Unlimited.
Naast zanger is Marc parttime grafisch vormgever, ondanks een opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, die vanwege zijn voorliefde voor het maken van muziek wel erg lang heeft geduurd.